Аз преди няколко дни си купих от тези Бош които уж не били Бош,Колата си върви супер добре,ядове нямам засега,излезе ми 3 пъти по-ефтино!Боли ме таза дали е от официалния вносител или не!Не смятам да им пълня гушите на разни вносители монополисти!Парадокс:на БМВ дебитомера(оригинален) е по ефтин от Алфа!!!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дебитомер за 265 лв. оригинален BOSCH от Ал. Ауто
Collapse
X
-
По въпроса за камиончетата от Германия...
Не знам за дебитомерите, но да не се окаже като за дюзите на BOSCH.
Със сигурност знам, че няма завод за дюзи в Германия, заводите са два в Бразилия и Индия...хората си изнасят производството,само шапката е в Германия. Свищи BOSCH също се произвеждат в Бразилия.Alfa Romeo 146 1.6 t.s.
Comment
-
Дебитомера от Александър ауто, при монтаж от 15 лв при тях има гаранция 6 месеца. Аз карам вече 2 месеца или около 5000 км , разхода ми падна 0.5 - 0.8 литра колата върви ОК. Става вапрос за 156 2.4.CUORE SPORTIVO 164 +,156 2.4 TI +++, 159 TI +++,Alfa Romeo Arna 1.3 TI
Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500
Comment
-
Днес ми дойде дебитомер от едно англичанче от Ибея, стар продавач, с доста богат опит и позитивни отзиви - около 6000 доволни клиента, и около 3 лоши отзиви, което си е перфектно.....излезе ми 40 лири с доставката до БГ, което като го умножите по 2.45 за лира и можете да си направите сметката каква надценка си слагат тия у нас....
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...m=370046355220"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТДнес ми дойде дебитомер от едно англичанче от Ибея, стар продавач, с доста богат опит и позитивни отзиви - около 6000 доволни клиента, и около 3 лоши отзиви, което си е перфектно.....излезе ми 40 лири с доставката до БГ, което като го умножите по 2.45 за лира и можете да си направите сметката каква надценка си слагат тия у нас....
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...m=370046355220
Comment
-
Хич не ми дреме кой какво ще ми обясни, предполагам че 2-3-4-5-6-7 човека могат да ми обяснят как съм фърлил пари на вятъра, но аз предпочитам да видя как тука http://feedback.ebay.com/ws/eBayISAP...edbackAsSeller близо 6000 човека са оставили позитивни отзиви за въпросния продавач.......и само това има значение за мен - сега го сложих, не виждам разлика в вървенето между новия и стария, не мисля че стария е бил развален, просто реших че да имам още един е добра идея, пък и като цена не е много....така че ще си имам един резерва.....
Иначе мислех да го снимам как е пристигнал, с каква опаковка и прочее, но нещо се отказах....дори и да го направя мисля че всеки е най - добре да стигне само до изводите който сам смята за правилни......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Относно тази цена за дебитомера на Bosch. Точно преди великденските празници бях в Бош във Варна срещу Метро и си говорихме там с Галин (човека който прави диагностика). Каза, че доста са намалили дебитометрите тъй като за един Опел струвал 200 и няколко лева, а за Алфите по 500-600лв. Намалени били с около 4-5 пъти
Comment
-
Да не стане като моя дето седи в багажника 2 месеца и взе да харчи по една туба на 100. Беше китайски и казват че държали ама с моя късмет ....'08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E
Comment
-
Първоначално публикувано от BloodlessОтносно тази цена за дебитомера на Bosch. Точно преди великденските празници бях в Бош във Варна срещу Метро и си говорихме там с Галин (човека който прави диагностика). Каза, че доста са намалили дебитометрите тъй като за един Опел струвал 200 и няколко лева, а за Алфите по 500-600лв. Намалени били с около 4-5 пъти
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elistПървоначално публикувано от BloodlessОтносно тази цена за дебитомера на Bosch. Точно преди великденските празници бях в Бош във Варна срещу Метро и си говорихме там с Галин (човека който прави диагностика). Каза, че доста са намалили дебитометрите тъй като за един Опел струвал 200 и няколко лева, а за Алфите по 500-600лв. Намалени били с около 4-5 пътиAlfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
Avensis 2011 -2.0 D-4D
Comment
-
Първоначално публикувано от KirilSolПотвърждавам думите на Tinoto !!!
Аз си купих дебитомера от Италия за 67,- Евро
който не ми вярва си е за негова сметка...доставката е с TNT...и си го получих запечатан с всички лепенки и етикети както си идва от BoschКраси от форума ги поръча и излезна доста тънко
Нямаше холограмен стикер ама сякаш не си струва за този стикер да дам 300 лв. отгоре. Примерно.
Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
Comment
Comment